fbpx
Go for easy met All-In-One Grow Ontdek onze nieuwste all-in oplossing voor het aanvaarden van kaartbetalingen. Één maandelijks bedrag inclusief een betaalterminal en transactiekosten.
Zijn elektronische betalingen beter dan cash? Wat zijn nu de voordelen van kaartbetalingen? Wij leggen je uit waarom elektronische betalingen beter zijn voor jou en je zaak.
Maak kans op een cadeaukaart van € 50 Laat je vrienden, familie of kennissen kennismaken met de voordelen van Axepta BNP Paribas en ontvang een geschenkkaart van € 50! Wij geven ze een warm welkom en jij… krijgt er een cadeautje bij.
Wat onze klanten zeggen over ons “Met 75% van de betalingen die worden uitgevoerd met een bankkaart, is het van belang dat alles werkt naar behoren. Wij zijn meer dan tevreden over onze betaalterminal, maar ook over de geleverde service.” – Emilie Mede-uitbaatster supermarkt in Quiévrain

Axepta. Experience more

Met Axepta BNP Paribas kan je eenvoudig en transparant kaartbetalingen aanvaarden. Zo heb jij meer tijd voor je zaak.

Waarom Axepta BNP Paribas?

Aanvaard kaartbetalingen met gemak.


Easy onboarding

Easy onboarding

Onze producten zijn eenvoudig te integreren met jouw bestaande oplossingen. Wij hanteren eenvoudige en transparante tarieven, zonder verborgen kosten.
Easy Reporting

Easy reporting

We sturen je dagelijks een duidelijk overzicht van al je transacties via e-mail. Daarnaast heb je ook toegang tot myPortal, ons online rapporteringsplatform dat je scherpe inzichten biedt in je business.
Easy Guidance

Easy guidance

We begrijpen dat de wereld van kaartbetalingen complex is. We staan steeds klaar voor het verlenen van helder advies. Zo begeleiden we je bij het maken van de juiste keuze, aangepast aan jouw zaak van vandaag én morgen.
Easy Access

Easy access

Onze helpdesk is bereikbaar 7 dagen per week en staat dus altijd klaar om je vragen te beantwoorden.
Support Axepta BNP Paribas

Heb je hulp nodig?

Acquiring Only

Heb je een technische of administratieve vraag?

Bel ons +32 (0)2 828 06 06
Of mail ons via support@axepta.be
Maandag – vrijdag : 8u30 – 22u
Zaterdag : 9u – 18u
Zondag en feestdagen : 10u – 16u

Wens je meer informatie over onze oplossingen?

Bel ons +32 (0) 800 94 044
Of mail ons via sales@axepta.be
Maandag – vrijdag : 9u – 17u

Zijn elektronische betalingen beter dan cash?

Elektronische betalingen zijn een naadloze, snelle en eenvoudige manier om betalingen te verrichten en te aanvaarden. Het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden die verbonden zijn aan digitaal betalen, behoren tot de meest gewaardeerde kenmerken. In dit artikel spitsen we ons toe op de drie belangrijkste voordelen die elektronische betalingen hebben ten opzichte van cash geld, […]

Lees meer “Zijn elektronische betalingen beter dan cash?”