fbpx
Jouw partner voor het aanvaarden van betalingen Wij bieden je de ideale oplossing aan voor jouw zaak. Geniet van een snelle aansluiting, gemakkelijke rapporten en snelle uitbetaling. Nu met gratis papierrollen t.w.v. € 45*!
Betaalterminals

Welke terminal is geschikt voor jou?

Desk5000
Vast

Compacte, robuuste terminal voor handelszaken met een vaste toonbank en voor kleine ruimtes.

Move5000
Mobiel

Draadloze terminal ideaal voor de horeca en handel op verplaatsing via WiFi of 4G.

Waarom Axepta BNP Paribas?

Aanvaard kaartbetalingen met gemak.

Easy onboarding

Easy onboarding

Eenvoudige en transparante tarieven. Huur je terminal al vanaf € 19/maand, zonder verborgen kosten. Je ontvangt je terminal binnen 10 werkdagen na ondertekenen van het contract.
Easy Reporting

Easy reporting

Ontvang dagelijks een overzicht van al je transacties via e-mail en bekijk het via myPortal, ons online rapporteringsplatform.

Easy payout

Het geld staat de volgende werkdag op je bankrekening.
Easy Guidance

Easy guidance

We staan steeds klaar voor het verlenen van helder advies. We begeleiden je bij het maken van de juiste keuze, aangepast aan jouw zaak. Onze helpdesk is 7/7 dagen beschikbaar.

Ontvang 50 papierrollen gratis

Bestel nu je betaalterminal en ontvang gratis 50 papierrollen ter waarde van € 45* om je klant een duidelijk betaalbewijs te geven.

Vraag een offerte op maat aan

Word nu klant

Vraag een offerte aan


    Problemen bij het verzenden van het contactformulier? Stuur de vraag dan door naar sales@axepta.be.

    * Aanbod geldig voor nieuwe klanten die een One SMB (Flex 1 of Flex 2) of Classic contract tekenen van 05/09/2022 tot en met 31/10/2022 inclusief de huur of aankoop van één van de volgende terminals: Desk5000 of Move5000. Axepta BNP Paribas behoudt zich het recht voor om een alternatieve promotie van gelijke waarde aan te bieden indien, om welke reden dan ook, de bovenstaande promotie niet of niet langer beschikbaar is. Niet cumuleerbaar met andere promoties.