Verkoop meer tijdens de eindejaarsperiode: Axepta’s tips

De warmste tijd van het jaar breekt weer aan. Straten hangen vol met lichtjes, kerstbomen zijn versierd en daaronder komen nog cadeaus. Die halen mensen al lang niet meer alleen in de winkels, maar ook online, thuis vanachter hun computer. Hoe kun jij nu concreet zorgen voor meer klanten in je (online) winkel? Wij zetten 3 tips op een rij waardoor je je business doet groeien tijdens de eindejaarsperiode. En wij, wij zijn Axepta BNP Paribas. We bieden oplossingen aan om veilig elektronische kaartbetalingen te aanvaarden en spelen met ons uitgebreid aanbod in op jouw behoeften en situatie.

  • Voorzie voldoende stock en personeel

Let erop dat je voldoende voorraad hebt en zeker van de artikelen die de deur uitvliegen. Zie dat alles klaar staat in je opslagplaats of makkelijk bijbesteld kan worden. Bestel alvast papierrollen voor je betaalterminal bij. Stel ook voldoende personeel aan om deze drukkere periode mee aan de slag te gaan. Zo worden je klanten altijd verder geholpen en zullen ze ook geneigd zijn om meer te kopen. Vergeet je cadeauverpakkingen niet!

  • Verander je betaaloplossing naargelang de veranderende verkoop

Heb je nu een vaste betaalterminal die aan je kassa staat, maar verkoop je tijdens de feestdagen ook in kraampjes of in een pop-up store? Dan heb je nood aan een mobiele terminal die je makkelijk overal meeneemt en verbindt met je smartphone. Of gebruik je anders enkel Payconiq, maar voldoet dat niet meer tijdens deze drukke maanden? Dan kan je ook tijdelijk een terminal huren en zo veilig kaartbetalingen aanvaarden. Sowieso kunnen wij voor jou een voorstel op maat uitwerken, want elke business is verschillend en heeft zijn eigenheden. Wij hebben een formule voor iedereen.

  • Blijf veilig kaartbetalingen aanvaarden

Het klinkt daarbij vast als muziek in je oren dat je ook vanop een afstand veilig kaartbetalingen kan aanvaarden. Ontvang bestellingen via telefoon of e-mail en geef je klanten de mogelijkheid om snel en veilig online te betalen met alle gangbare nationale en internationale betaalmiddelen. Axepta geeft je de mogelijkheid die betalingen te aanvaarden en zorgt ervoor dat het bedrag de volgende werkdag op jouw rekening staat. Netjes toch?

Kortom, meer verkopen kan je sturen. Het begint allemaal bij een goede voorbereiding en een duidelijk plan. Wie weet kan jij zo straks zelf ook meegenieten van die gezellige kerstfeestjes én een super verkoop.

Contacteer ons voor meer info rond betaaloplossingen.