fbpx
Axepta neemt Ingenico In-store over

Ingenico In-store wordt deel van Axepta

Axepta neemt Ingenico’s In-store activiteiten in België en Luxemburg over. En daar zijn we trots op!

Met deze samensmelting versterkt Axepta haar positie op de markt voor oplossingen voor de aanvaarding van elektronische betalingen, zowel via fysieke als virtuele terminals in België en Luxemburg.

Wat betekent dit voor jou? Een nóg sterkere service!
Lees de veelgestelde vragen
Lees het persbericht

Axepta neemt Ingenico In-store over

Blijven innoveren om jou de beste service te geven

Vandaag wordt bijna 80% van de omzet van een B2C-winkelier gegenereerd door kaarttransacties. We begrijpen hoe belangrijk het is om een gemakkelijke en toegankelijke betaaloplossing op maat aan te bieden, zowel voor jou als voor je klanten. Om op deze trend te kunnen inspelen blijft Axepta innoveren en je zo de juiste betaaloplossing bieden die gemakkelijk te integreren en toegankelijk is, steeds aangepast aan jouw behoeften. Deze overname helpt Axepta het huidige product- en serviceaanbod te versterken en zo jou nóg beter te ondersteunen.

Axepta neemt Ingenico over

Waarom koos Axepta voor deze overname?

De overname van de activiteiten van Ingenico In-store in België en Luxemburg ligt in de lijn van de doelstelling van Axepta om de aanwezigheid op deze twee binnenlandse markten voor de verwerking van kaartbetalingen uit te breiden en deze sector nieuw leven in te blazen door een competitief product- en serviceassortiment aan te bieden voor vrije beroepen, KMO’s, openbare en grote ondernemingen. Dankzij deze overname zullen meer dan 30.000 Ingenico-klanten kunnen profiteren van onze services.

Deze overname is onder voorbehoud van validatie door de gemachtigde instanties.

HEB JE NOG EEN VRAAG?

We helpen je graag!