Betaaloplossingen

Payconiq

Payconiq werd de laatste jaren bekend als innoverende manier om te betalen met je smartphone. Aanvaard je al kaartbetalingen? Breid je gamma dan uit met Payconiq!

Payconiq is de ideale oplossing als je een goedkope eerste stap wil zetten in het digitale betaalverkeer.

Contacteer ons
Waarom Payconiq?

Payconiq bij de klant

Consumenten betalen steeds minder cash en maken gretig gebruik van mobiel betalen. Met Payconiq betalen je klanten snel en eenvoudig: de klant selecteert je zaak in de app of scant je persoonlijke QR-code. De klant geeft het bedrag in, bevestigt de betaling met de pintcode of vingerafdruk en klaar. Handig, toch?

Contacteer ons

Payconiq bij de handelaar

Ook voor jou, de handelaar, is het gemakkelijk om je betalingen te ontvangen en te verifiëren. Je volgt elke verrichting via je smartphone, tablet of PC online op en krijgt onmiddellijk een referentie en bevestiging van de betaling in het Payconiq Handelaarsportaal. De technologie is in lijn met de beste standaarden voor betaaloplossingen, 100 % veilig en betrouwbaar.

Contacteer ons

Vaste transactiekost

Met Payconiq betaal je 0,06 euro per verrichting als handelaar. Er zijn geen bijkomende kosten dus ook geen abonnements- of opstartkosten. Bovendien hoef je niet te investeren in hardware, ook mooi meegenomen.

Contacteer ons

Axepta BNP Paribas treedt op als handelsagent namens Payconiq International NV. Payconiq International S.A. is statutair gevestigd op rue Joseph Junck, L-1839 Luxembourg en is ingeschreven in het  Luxemburgs Handelsregister onder het nummer B169621. Payconiq International S.A. is een betalingsinstelling onder toezicht van de Commission de Surveillance du Secteur Financier (“CSSF”), de toezichthoudende autoriteit voor de financiële sector van het Groothertogdom Luxemburg.