Extra opties betaalterminal

Specifieke functionaliteiten​

Dankzij de brede waaier aan specifieke functionaliteiten zijn de oplossingen van Axepta BNP Paribas helemaal afgestemd op je behoeften. Ontdek alle extra opties voor je betaalterminal hier!

Meer informatie

Waarom Axepta BNP Paribas?

Dynamic Currency Conversion​

Je klanten betalen in hun eigen munteenheid terwijl jij uitbetaald wordt in euro. Daar wordt iedereen beter van!

betaalterminal-medische-vrije-beroepen

Multi-account​

Via deze eenvoudige oplossing kunnen meerdere gebruikers één en dezelfde betaalterminal bedienen en koppelen aan hun eigen bankrekening, zoals bijvoorbeeld artsen in een groepspraktijk of schoolorganistoren van verschillende activiteiten. De uitbetaling en rapportering worden ook opgesplitst per rekening.

Zo kan je zonder extra werk of kosten de betalingen van meerdere handelaars of vrije beroepen met slechts één toestel beheren.

Snelle uitbetaling betaalterminal

Transactiereferentie​

Minder tijd verliezen met de boekhouding, dat wil toch iedereen? Door een (alfanumerieke) referentie toe te voegen aan een betaling kan je elke transactie nóg eenvoudiger identificeren in je dagelijkse rapportering.

Korting betaalterminal

Fooi​

Je klanten kunnen eenvoudig een fooi toevoegen aan de rekening met deze handige functionaliteit.

Reserveringen op kredietkaart

Je kan via onze terminals een bepaalde som op de kredietkaart van je klant reserveren. Het bedrag wordt nooit op voorhand gecrediteerd maar louter geblokkeerd. Zodra de dienstverlening is betaald, wordt de reservering geannuleerd.

Dringend? Bel +32 (0)800 94 044 of mail sales@axepta.be

Vragen? We helpen je graag!