Wie zijn we?

Acquiring binnen BNP Paribas

Voor de BNP Paribas Groep is acquiring een essentieel onderdeel van het Cash Management aanbod. Als Europees marktleider in Cash Management blijven we continu investeren in ons acquiring aanbod en werd Axepta BNP Paribas opgericht.

Wie is Axepta?

Meer over Axepta

Axepta BNP Paribas is gespecialiseerd in het beheer van je elektronische betalingen. Binnen de BNP Paribas Groep onderzoeken, ontwikkelen en promoten we betaalsystemen voor kleine en grote ondernemingen. Hierbij garanderen we een vlotte en transparante klantenervaring zodat onze klant betalingen eenvoudig en veilig kan ontvangen.

Op dit moment is Axepta BNP Paribas actief in Frankrijk, Italië en België.

Via het internationaal platform zijn we in staat betalingen te verwerken in 21 Europese landen. Verder beschikken we over meerdere referral overeenkomsten om wereldwijd oplossingen aan te bieden, voornamelijk op vlak van e-commerce.

Axepta BNP Paribas in België​

BNP Paribas Fortis startte in België met het commercialiseren van de acquiring-producten van SIX Payments Services. Op vijf jaar tijd hebben we een mooie klantenbasis opgebouwd en dat mede dankzij onze betrouwbare service.

Om het bank-acquirer model te versterken en om het productaanbod verder uit te breiden, werd in 2019 Axepta BNP Paribas Benelux NV/SA opgericht.

Axepta BNP Paribas Benelux NV/SA is erkend door de Belgische Nationale Bank als betaalinstelling en heeft licenties bij Bancontact, Visa en MasterCard.

Onze visie

Het huidige betaallandschap is complex. Weinig transparante en onvoorspelbare prijszettingen, ingewikkelde facturatie, inefficiënte diensten, moeilijke integraties en complexe producten… Een betrouwbare betaalpartner vinden is niet eenvoudig, maar Axepta BNP Paribas toont je graag de weg.

Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. Wij geloven dat elektronische betalingen ontvangen een gemakkelijke, heldere ervaring moet zijn, dus we houden het graag simpel.

Korte termijn verhuur betaalterminal

Eenvoudig en veilig

Axepta BNP Paribas geeft je gemoedsrust vanaf aansluiting tot de uitbetaling van de eerste transactie. Het is niet alleen eenvoudig om klant te worden, maar met Axepta BNP Paribas als jouw partner, wordt betalingen ontvangen zo eenvoudig en veilig dat je er nadien niet meer mee bezig hoeft te zijn.

Dankzij Axepta BNP Paribas, heb je meer tijd voor jouw zaak én jouw klanten zonder verdere zorgen.

Fooi ontvangen betaalterminal

Hoe doen we dat?

Onze betaaloplossingen zijn gemakkelijk in installatie, integratie en gebruik. Onze prijzen zijn altijd duidelijk en helder.

We begrijpen dat de wereld van elektronische betalingen wordt bepaald door individuen. Daarom zetten we sterk in op de persoonlijke ervaring. We bieden hulp en advies op maat voor al onze klanten en we maken een erezaak van transparante data rapportering. Deze inzichten kunnen binnenkort jouw business sturen: met gedetailleerde klantenprofielen, scherpe ondernemingsinzichten en een positionering tegenover je concurrenten, is jouw zaak klaar voor de toekomst.

Axepta BNP Paribas Acquiring

Meer dan jouw partner

Axepta BNP Paribas is de elektronische betaalpartner die oplossingen integreert in je dagelijkse activiteiten. We begeleiden je bij elke stap in jouw business succes. En ook als je internationaal zou doorgroeien, staan wij klaar om jouw professioneel parcours mee vorm te geven.

Axepta, Experience More